Цена:


Аксесоари за матраци и възглавници

Водоустойчив калъф за матрак

 

Водонепроницаема калъфка за възглавница

 

Водонепроницаемо надматрачно покривало за двоен матрак

 

Водонепроницаемо надматрачно покривало за единичен матрак