Цена:


Аксесоари за кислородни бутилки

Количка за кислородна бутилка 2л.-10л.

 

Сак за пренасяне на бутилки

 

Дебитомер кислороден - “Aphrodite”

 

Овлажнител MEDIWET Кислороден 200мл

 

Защитна пластмасова дръжка за кислородна бутилка

 

Защитна метална капачка за кислородна бутилка