Общи условия за ползване

Общи условия за пазаруване по електронен път от Интернет страницата www.denicare.bg
 
1.    Предмет на Общите условия
Настоящият документ съдържа Общите условия, относно  продукти на потребителите на сайта www.denicare.bg.  Потребителят се съгласява изрично и безусловно с настоящите общи условия за ползването на сайта .
 
 
2.    Регистрация
Регистрацията не е задължителна при  посещение на сайта. 
 
 
 
3.    Условия за поръчка на стоки


Доставка на стоки от става след направена поръчка за доставка на e-mail, телефон или на място в офис . 

5.    Срок и цена на доставка
Цената на доставка в рамките на Република България е съгласно тарифите на куриерските компании.

 
6.    Условия и начини на плащане
Наложен платеж и в брой на място в нашия офис.
 
7. Условия за връщане на закупена стока
 
Съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, купувача има право да се откаже от получената стока в срок от 7 /седем/ работни дни от датата на получаване, без да дължи обезщетение или неустойка.
В случай, че потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите, denicare.bg възстановява сумата в срок от 20 дни. При връщане на закупена стока по желание на клиента, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента и не се възстановяват.
За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид с оригинални етикети, без да са използвани,без да е нарушена целостта на опаковката и придружена от оригиналните документи(фактура, касов бон, инструкции, гаранционни карти).Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия. Не е възможно връщане на стоки закупени на място в офис.  
 8.   Рекламация
След установяване на фабричен дефект на продукта, клиента има право да върне стоката. При условие , че изделието не е налично може да се замени с равностоен продукт. Замяната може да се осъществи само със съгласието в клиента, а при несъгласие се възстановява сумата в срок от 20 дни. Всички разходи по транспортирането на заменените продукти са за сметка на www.denicare.bg.
При нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране, клиента може да предяви правото си на рекламация в момента на получаване пред съответния куриер. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията се счита за недействителна.